google.com #ref-menu

Ukupno prikaza stranice

srijeda, 6. srpnja 2016.

Foto:lamborghiniji jahte i kalasnjikovi,bahacenje ruske zlatne mladezi razbijesnilo i putina

FOTO Lamborghiniji, jahte i kalašnjikovi: Bahaćenje ruske zlatne mladeži razbijesnilo i Putina

ZLATNA mladež Vladimira Putina živi život ispunjen plovidbama na jahtama, ljenčarenjem u raskošnim vilama, divljanjem u Lamborghinijima i ludim zabavama, a ništa od toga im ne vrijedi ako se time ne mogu hvaliti na društvenim mrežama.

Iako se ostatak stanovništva te zemlje bori sa siromaštvom, bahati sinovi i kćeri bogatuna time se ne zamaraju, već se trude da im bogata klinčadija iz ostatka svijeta zavidi. S obzirom na to da su interesi i želje zlatne mladeži diljem svijeta slični, mladi bogati Rusi na svoje fotke ubacuju i oružje - jer oni su ipak Rusi.



"Čini se da su djeca iz Rublevke jednako dobra kao nasljednici arapskih šeika i američkih bankara u životu na visokoj nozi, ponekad i bolji", pišu ruske novine Komsomolskaya Pravda.

Rublevka je inače moskovski kvart u kojem na četvornom metru živi najviše bogataša na svijetu. Iako su zapadne zemlje Rusiji nametnule neke sankcije zbog aneksije Krima, čini se da za mlade ruske bogataše granice ne postoje pa slobodno vrijeme provode u najekskluzivnijim ljetovalištima na svijetu.

Fotografije njihovog bahaćenja maminim i tatinim novcem prikuplja i objavljuje Instagram profil s više od 370.000 pratitelja, a mladi bogatuni navodno su razbijesnili i samog Putina koji misli da se ne treba hvalisati bogatstvom dok se zemlja bori sa siromaštvom.


















Piše: Nermin Redžić (Balkaninfoo-blogspot.ba) 

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na dolasku....