google.com #ref-menu

Ukupno prikaza stranice

četvrtak, 7. srpnja 2016.

Autobus na ovoj slici može da preveze 1000 ljudi, da li ga vidite? (VIDEO)

Kineski autobus

Osmišljen davne 1969. godine, ovaj autobus može znatno smanjiti gužve u milionskim gradovima Kine i ali i zagađenost vazduha.
Rešenje je pronađeno u novim tehnologijama a rezultat je superautobus koji može povesti više stotina ljudi, a koji pritom ne zauzima mi milimetar puta. To je ujedno najzanimljivija i ujedino najkorisnija osobina novog autobusa. Konstruisan je tako da ispod njega mogu da prođu po dvoje kola i to paralelno, te samim tim autobus ne smeta kolima koja nesmetano prolaze ispod njega.


Kineski "superautobus" je širine 8 metara, dužine 22 metara, visine 5 metara, prima do 1,400 putnika! Ići će na struiji, 40 km na čas na specijalnoj trasi, a samo jedan od ovih giganata će menjati 40 autobusa.
Ovaj autobus je kineski izum, jedinstven u svetu.
Pogledajte video:


Pročitajte i:





 

Ako ovo čitate, znači da smo Vas zainteresovali i odmah da Vam priznamo jako smo srećni zbog toga. Portal je regionalni, nezavisni, informativno - zabavni portal namenjen svim članovima i posetiocima portala kako na ovom sajtu tako isto i na našoj fejsbuk stranici. Na našoj fejsbuk stranici očekuju Vas proverene informacije, vesti sa Balkana i okoline. Tu su i sportske informacije, kulturna dešavanja, kao i razne zanimljivosti.

Pored pravovremenog informisanja, pružanja vesti "bez dlake na jeziku", pravo u lice, onakve kakve jesu, istinite, pa makar ta istina bila i bolna.

Naše je da radimo onako kako najbolje znamo i umemo, a Vaše da redovno posećujete ovu stranicu, da nam se pridružite i na fajsbuku, "delite" naše objave, pa ako želite, predložite i Vašim prijateljima da učine isto. Na svemu tome smo Vam puno zahvalni.


Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na dolasku....